Clean-Up Service

Wens je graag een offerte aan te vragen om jouw bestaande Mamzelle Axelle juweel een clean-up te geven? Vul hieronder je gegevens in!

 
 
 
 
 

Clean-Up Service

Heb je al even jouw Mamzelle Axelle juweeltje? Draag je het toch wat vaker in water, in de zon, parfum en crèmes erop gekomen,...? En je juweeltje is toch wat veranderd van kleur of heeft wat afgezien? 
Dan is de Clean-Up Service misschien wel iets voor jou! Geef je juweeltje een tweede adem!
Vul het bovenstaande formulier in, daarna zul je een foto moeten bezorgen van jouw juweel en kijken we samen wat mogelijk is!

Kostprijs van de clean-up service 

De kostprijs zal bepaald worden aan de hand van te staat van jouw juweel. Na het initiële contactformulier zal er ook gevraagd worden om een foto van jouw juweel te bezorgen om na te gaan of de clean-up service mogelijk is, wat er dient te gebeuren. Daarna zul je een offerte ontvangen.

Wat houdt de
clean-up service in?

De clean-up service is bedoeld voor de steen met jouw inclusie (dus moedermelk, as,...). Deze kan opnieuw in de glans gestoken worden, kleur doen herleven,... 
Een nieuw slotje, sluitring, verlengstukje op jouw ketting of armband is eventueel ook mogelijk. 

Wat zit er niet in de clean-up service?

De Sterling Silver (plated) juwelen kunnen niet opnieuw opgeblonken worden met deze service. Hou hiervoor de care instructies goed in acht!