Mamzelle Axelle Moedermelk juwelen

Hoi! Welkom bij Mamzelle Axelle!
Mijn naam is Charlotte en mijn grootste inspiratiebron is mijn kapoentje Axelle!

Ons verhaal...

Na de geboorte van onze dochter, Axelle, koos ik ervoor om borstvoeding te geven. Tijdens het voeden, scrolde ik (zoals veel mama's waarschijnlijk) op mijn gsm door social media apps & het internet. Af en toe had ik al iets over moedermelk juwelen zien passeren. Het intrigeerde me.


Zo besloot ik, na afsluiten van m'n borstvoedingsavontuur van 8 maanden met Axelle, "Ik wil zo'n juweeltje!". Ik wilde die 8 maanden, die speciale & unieke band tussen mijn dochter en mezelf, op een of andere manier vastleggen & vereeuwigen. Dus ik ging op zoek...


Ik hou zelf van fijne, subtiele juwelen en vond niet meteen mijn gading in wat ik qua aanbod vond. Wat teleurgesteld staakte ik m'n zoektocht.


Maar het idee van dat speciale juweeltje bleef door m'n hoofd spoken! Ik kon het niet loslaten dus besloot me te verdiepen in het maken van moedermelk juwelen.


Ik volgde een opleiding, meerdere maanden leerde ik op mezelf bij, ik verzamelde informatie, las ik erover, ik experimenteerde,... In alle stilte.


Het was initieel niet het plan om deze juwelen te gaan maken voor anderen. Maar ik kreeg zo'n positieve feedback. Deze nieuw aangeleerde skill enkel voor mezelf houden, zou te jammer zijn. En ik vind het ontwikkelen, creëren en maken zo leuk! Het sentiment die aan de juwelen vasthangt, is zo mooi. Jullie verhalen, zo bijzonder, mooi, soms ook wat triest en beklijvend... Maar stuk voor stuk uniek! Net als de juwelen die ik voor jullie maak. Ik besloot m'n eigen creaties, m'n eigen collectie moedermelk juwelen met jullie te delen!


Het begon met juwelen met enkel moedermelk, een beperkte collectie. Gaandeweg werd de collectie uitgebreid. Ook andere inclusies, niet enkel moedermelk, zijn ondertussen mogelijk. Juwelen met haarlokjes, as, droogbloemen, stukjes stof, een beetje zand of aarde met betekenis voor jou, een stukje stof,...


Je kunt kiezen voor stainless steel, sterling silver of gold filled. Geboortestenen en initialen kunnen toegevoegd worden. Er is voor elk wat wils!


Ik sta open voor jouw ideeën, stuur me gerust een bericht of een mailtje.

We kijken samen of we jouw droomjuweel kunnen verwezenlijken!


Dit alles kreeg vorm onder de naam van het wondertje die dit allemaal in gang zette:
~ Mamzelle Axelle ~

Contact opnemen?