Een gepersonaliseerd juweel... Met jouw moedermelk!

Moedermelk? In een juweel? Hoe doe je dat?!


Jep, jouw moedermelk, helemaal vers of al jaren bewaard in de diepvries, het kan gebruikt worden om een juweeltje vol betekenis van te maken!


Bij Mamzelle Axelle gebruiken we een specifiek samengestelde mix om het vocht aan jouw moedermelk te onttrekken via opwarming. De mix, jouw melk en de warmte zorgen ervoor dat je moedermelk een romige maar smeerbare substantie wordt. Deze wordt netjes en steriel bewaard om verder uit te drogen. Eens gedroogd, wordt dit tot een heel erg fijn poeder vermalen. Dit poeder kan dan in een soort hars verwerkt worden tot een juweel.

Mamzelle Axelle Moedermelk juweel

Wat moet ik bezorgen hiervoor?

Om een juweeltje te maken voor je, hebben we 10ml moedermelk nodig. Dit is voldoende voor 1 of meerdere kleine juweeltjes. Indien meer nodig zou zijn, zal dit vermeld staan bij het juweel in de shop.

Moet dit verse moedermelk zijn?

Nee hoor, dat hoeft zeker niet!
Je moedermelk mag uiteraard vers afgekolfd zijn, maar het mag evengoed enkele dagen oud zijn. Het mag uit de koelkast komen, het is misschien een restje melk die nog in een flesje zat. Heb je nog wat in de diepvries? Ook goed! al is de melk meerdere jaren oud, om tot een juweel om te toveren maakt dit helemaal niets uit! Dus opsturen van de melk hoeft geen drempel te zijn, moedermelk is een krachtig goedje en gaat nie zo snel verzuren. Het dient uiteraard niet meer om je kindje te voeden, maar om een sieraad mee te maken.

Let er enkel op: de moedermelk mag nog niet opnieuw opgewarmd geweest zijn!!

Wat gebeurt er met de rest van mijn moedermelk?

Indien er nog wat moedermelk zou over zijn na preservering, bewaar ik dit staal
6 maanden in de diepvries, voor het geval er iets mis zou gaan bij het uitdrogen of de preservering zelf. Na die 6 maanden, worden deze staaltjes niet verder bewaard.

Wat gebeurt er met mijn gepreserveerde moedermelk?

Jouw gepreserveerde moedermelk wordt voor altijd (ja, je leest het goed) bij mij bewaard. Dit dient om eventueel in de toekomst nog een juweeltje met hetzelfde staal te laten maken (je ontvangt bij je eerste bestelling ook een kortingsbon om te gebruiken bij je volgende bestelling met dezelfde moedermelk!) of om, indien nodig, een herstelling uit te kunnen voeren aan jouw juweel.