Mamzelle Axelle Moedermelk juweel as juwelen

01

Wat zijn de big no no's?!

Onderhoud van jouw juweel

- behandel je juweel als een erfstuk -

Berg het juweel op in een droge, vochtvrije en donkere plaats, samen met het bijgeleverde zakje silica gel.02

04

Water

Let op als je je handen wast & doe je juweel uit als je gaat zwemmen.

03

UV- en zonlicht

Plaats je juweel niet in direct zonlicht, ga er niet meer zonnebaden, ga er niet mee onder de zonnebank.

Desinfecterende gel

Dit is niet goed voor je juweel! De steen kan verkleuren en eroderen door de ingrediënten die de desinfecterende gel bevat.

DISCLAIMER 

05

Zweet

Wanneer je intensief gaat sporten, en dus gaat transpireren, doe dan je juweeltje uit. Door transpiratie kan je juweel gaan verkleuren of breekt de beschermlaag af.

06

Parfum

Vermijd om parfum rechtstreeks op je juweel te verstuiven, ook dit kan verkleuring veroorzaken.

En last, but not least, doe je juweeltje uit om te slapen. Terwijl je slaapt, bestaat de mogelijkheid dat je transpireert, dat je op je juweel ligt. Je juweel blijft constant in aanraking met je huid.

Slapen

De steentjes in de ringen zijn cubic zirconia, deze zitten normaliter goed bevestigd in de ring en worden voor verzenden nogmaals goed gecontroleerd. Wanneer de ring niet degelijk onderhouden wordt, kan er altijd een steentje uit vallen. Mamzelle Axelle is niet verantwoordelijk voor verlies van de CZ steentjes door slecht onderhoud of gebruik van de ringen en andere juwelen met CZ's.
De Sterling Silver ringen hebben een wit, goud of rosé goud plating (een laagje glanzend goud over de basis legering in Sterling Silver 925). Deze plating is, of kan, onderhevig zijn aan water, zweet, parfum,... noem maar op, maar ook de de huideigen PH-waarde. Verkleuring of het verdwijnen van de glans is hierdoor mogelijk. Een nieuwe laag kan niet aangebracht worden op de Sterling Silver plated juwelen. Mamzelle Axelle kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het veranderen van kleur of glans van de Sterling Silver gold plated juwelen. Juwelen vervaardigd uit Sterling Silver en gold filled zijn vervormbare materialen. Onder druk kunnen deze vervormd worden. Wees hierop aandachtig, vervorming van deze juwelen valt niet onder garantie.